Onboarding MLG

Wat betekent het om positief tegendraads, en wanneer nodig eigenwijs, naar processen te kijken? 🤔

Een vraag die aan de orde is, zodra je bij ons aan boord komt.
Gebiedsontwikkeling begint in het gebied zelf, waarbij wij voor alle partijen benaderbaar & deskundig zijn, een kracht om het proces goed zijn werk te laten doen. Siem Spanbroek, Sanne Klaassens, Janneke Diels, Sander van den Helm, Anne Herpers, Hugo Habraken, Hessel Jan Doornbos, Dafne van den Bighelaar en Jacqueline Knoops vinden dit ook interessant en ergens dit jaar zetten zij de stap om als MLG-er ons land mooier, robuuster en duurzamer te maken. 🌿

Deze groep nieuwe MLG-ers zijn een mooie gemengde groep qua achtergrond en ervaring maar met de gedeelde overtuiging dat hun bijdrage ertoe doet!
Samen hebben we afgelopen vrijdag tijdens de eerste onboardingdag het MLG-DNA onder de loep genomen, waarbij we ‘s middags de structuur, beleids- en controle-cyclus van overheden nader hebben bekeken.

Binnenkort vindt de tweede dag plaats welke vooral in het teken staat van jezelf: hoe herken je de voortekenen van een aankomende burn-out (en hoe kun je dan voorkomen dat het echt zover komt) en wat zijn jouw denkvoorkeuren. Hoe herken je de denkvoorkeuren van anderen en wat betekent dat voor de manier waarop je die ander benadert.

Kortom, een complete onboarding stoomcursus om vanuit het gebied te gaan werken. Want daar gebeurt het en daar staan we met onze schoenen/laarzen in de modder! 🥾

 

Vorig artikel:
Onboarding MLG dag 2

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.