Je komt MLG’ers overal tegen!

Ruim 1 jaar MLG! De tijd vliegt en zo ook onze adviestak bij MLG want die neemt een enorme vlucht….super gaaf natuurlijk!

Na ruim één jaar mee te hebben gewerkt aan het uitbouwen en professionaliseren van de MLG-adviestak, hebben we al een groot aantal mooie projecten mogen doen en liggen er momenteel een paar zeer aantrekkelijke klussen op ons bordje. Van landelijke tot stedelijke opgaves, vragen waar een doorbraak in geforceerd moet worden, vragen waarbij processen geleid moeten worden in een sterk dynamische omgeving, en projecten waar integraliteit en gebiedsontwikkeling in de volle breedte worden gestuurd op inhoud en proces.

Het proces van koffiedrinken met onze klanten (of tegenwoordig wandelen met onze klanten) en het beoefenen van topsport in de vorm van offertes schrijven, heeft ons zeker geen windeieren gelegd. En nu dus de fase van uitvoeren van projecten en het leveren van de aangeboden toegevoegde waarde in die mooie opgaves. En daarmee een hechte klantrelatie opbouwen, of beter uitbouwen, is natuurlijk magnifiek.

Kortom, ik ben één jaar op weg. En ja, de adviestak van MLG met nieuwe enthousiaste en gedreven collega’s aan boord is al niet meer weg te denken. Mooier nog, je komt de MLG’ers overal tegen in het veld. Zo ook hier in Radio Kootwijk. In weer en wind draaien we de projecten.

En het voelt goed om nu al een serieuze en herkenbare speler te mogen zijn in de advieswereld waar het gaat om integraliteit, omgevingsdynamiek en projecten die ín het gebied tot stand komen. En of het nou over mobiliteit, ecologie, recreatie, natuurontwikkeling, landbouw of klimaat gaat, de adviesprocessen zijn in de basis vergelijkbaar. Daarbij volgen we onze eigen – en soms eigenzinnige – visie en aanpak. Het is vast een kwestie van tijd dat we elkaar in het veld gaan tegenkomen: op de schaats, in de sneeuw, of straks buiten als de temperaturen weer gaan stijgen. Op naar een adviesrijk 2021!

Rob

Vorig artikel:
Omgaan met factoren van buitenaf

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.