Mijn zoektocht met een glimlach

Het zijn gekke tijden om op zoek te gaan naar een baan. Desalniettemin heb ik begin coronatijd de kans gekregen om als starter aan de slag te gaan bij MLG. Dit geeft meteen een goed beeld van het bedrijf. Waar alle andere lijntjes die ik had lopen tot stilstand kwamen en wilde afwachten wat er zou gaan gebeuren, stelde MLG zich FLEXIBEL op om SAMEN op zoek te gaan naar een mogelijkheid om wel te beginnen.

De manier waarop we in gesprek zijn gegaan was  ook erg verfrissend. Geen ellenlange CV’s, motivaties en kruisverhoren, maar gewoon een open en eerlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie. Het kennismakingsgesprek vond plaats op het kantoor dat op Landgoed Velder bij Liempde ligt. Een super mooie en rustige plek, waar je tijdens de lunchwandelingen alleen vogeltjes hoort fluiten. Iets wat voor deze stadse bewoner bijzonder blijft en waarvan ik elke keer weer geniet.

 

Het eerste wat mij opviel in de ruimte waar het gesprek plaatsvond, was een tegeltje met de tekst ‘Een leuk bedrijf begint met het aannemen van leuke mensen’. Dit resulteerde in een glimlach op mijn gezicht alvorens het gesprek begon. Het verbaasde mij dan ook niks toen ik erachter kwam dat het motto van MLG ‘Meer Lol in Gebiedsontwikkeling’ is.
Marco en Joost vinden het belangrijk dat hun werknemers werk doen wat ze leuk vinden. Om erachter te komen wat goed bij mij past binnen deze sector hebben we afgesproken dat ik voorlopig allerlei verschillende projecten ga oppakken. Het komende half jaar zal ik door middel van deze blogs jullie meenemen in deze zoektocht.

Fleurine

Vorig artikel:
Vroeger maakt alles beter?

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.