.
18/08/2014

Eerste medewerker in dienst van MLG B.V.

Maandag 18 augustus ben ik officieel aan het werk gegaan voor MLG en ben daar op mijn eerste werkdag bijzonder warm onthaald door Marco en Joost!

Ik heb de overstap gemaakt vanuit DLG, omdat ik onder andere graag ervaring op wil doen met het werken in een commerciële omgeving. Er zijn dan natuurlijk talloze mogelijkheden waar dat zou kunnen, maar ik heb gekozen voor MLG omdat ik merk dat daar met veel passie wordt gewerkt. Nadat ik in de afgelopen maanden meerdere keren heb gesproken met Marco en Joost bleek dat één van de verbindende factoren: de passie voor het werken in en aan het landelijk gebied, passie voor samenwerking en het maken van verbinding tussen de betrokken partijen.

Ik zie het daarnaast als een unieke kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij de groei en ontwikkeling van een nieuw adviesbureau. Ik vind het fijn om te merken dat me veel ruimte wordt geboden om hier ook echt een bijdrage aan te kunnen leveren. Het is mijn ambitie om het netwerk en de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd (niet direct in de omgeving van Den Bosch, maar vooral in Overijssel en Flevoland) te blijven gebruiken bij het werk voor MLG. Ik weet zeker dat er in heel het land werk genoeg te doen is waar mensen met passie en ervaring van toegevoegde waarde zijn en ik verwacht dat ik vanuit dit adviesbureau daar een bijdrage aan kan blijven leveren.

Het lijkt een hele omschakeling zo van DLG naar MLG (hoewel de naam bijna gelijk is gebleven). Het werkveld (de opdrachtgevers en het soort opdrachten) blijft ook grotendeels gelijk. Ik verwacht echter wel dat ik nu sneller zal kunnen reageren op vragen en kansen die zich voordoen en daarbij meer vrijheid heb in het verzinnen van creatieve oplossingen.

Ik heb er enorm veel zin in om voor MLG aan de slag te gaan. Mijn eerste klus is het ondersteunen van de provincie Overijssel bij het pilotproject particuliere natuurrealisatie langs de Regge….