.
02/11/2015

Introductie Paul Winkelmolen

Het meedenken in projecten en processen heb ik altijd al één van de leukste aspecten van ons vakgebied gevonden. Van nature wijk ik graag af van de gebaande paden en probeer met veel enthousiasme en een gezonde dosis lef nieuwe kansen te zien die ik graag in teamverband benut.

Opgeleid als landschapsarchitect en stedebouwkundige heb ik geleerd om in groepsverband te denken en te werken. Ik doe dit graag vanuit de brede analyse, met een helder (gezamenlijk) doel voor ogen. Samenwerken met meerdere partijen leidt tot het werken vanuit verschillende ideeën en kansen. Ik zoek graag naar gezamenlijke belangen die elkaar versterken. Dát maakt volgens mij een project succesvol. Het leggen van deze verbindingen en het benutten van de kansen geeft mij energie en voldoening.

Als ruimtelijk adviseur en adviseur contractmanagement heb ik de afgelopen jaren o.a. binnen diverse gemeentes RO-projecten opgestart en ben ik werkzaam geweest binnen een IPM-team van rijkswaterstaat. Met mijn achtergrond en ambitie denk ik een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan diverse projecten, zowel op het gebied van infrastructurele projecten als binnen kleinschalige gebiedsontwikkeling.
Ik help u graag met het uitwerken van een gewenste ruimtelijke interventie, maar ben er ook voor u als het gaat over integrale samenwerkingsprocessen.

Het lijkt me leuk om ook met u tot een succesvolle samenwerking te komen!