.
12/01/2016

introductie Vanya Berk

Per 1 januari 2016 ben ik begonnen bij MLG, een gedreven en enthousiaste club mensen. Ik kan net als zij, het bedrijfsmotto ‘samen kom je verder’ van harte onderschrijven. In mijn werk zoek ik het liefst de samenwerking. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe een project kan verbinden. Van de grondwerker met de schop in de hand, tot de eigenaar van de grond naar bestuurders en projectmedewerkers.
In mijn eigen projecten draag ik graag bij aan die verbinding. En bij tegengestelde belangen ga ik, door goed te luisteren, op zoek naar een gezamenlijk vertrekpunt. Om van daaruit samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Ik ben getrouwd met Marieke. We wonen in het altijd mooie Dronten. Waar we met veel liefde (en geduld) zorgen voor onze twee dochters.

Ik word gedetacheerd bij het project Springendal – Dal van de Mosbeek. In dit project gaan wij de maatregelen voor het Programma Aanpak Stikstof, ten behoeve van het Natura2000 gebied Springendal – Dal van de Mosbeek, concreet maken. In het projectteam ben ik de Technisch Manager en rechterhand van de projectleider (projectsecretaris).
Ik voel mij bij MLG thuis en bouw graag samen met mijn collega’s verder aan ons jonge adviesbureau en natuurlijk aan uw projecten.