.
23/10/2014

Verleidelijke bijeenkomst!

Op dinsdag 21 oktober jl. zijn we met een zestal (ex)DLG-ers bij elkaar gekomen om samen te onderzoeken of het werken in een commerciële omgeving nou echt anders zou zijn dan het werken binnen de overheid. Onder begeleiding van Hans Jansen van Open Doors Academy hebben we aan de hand van filmpjes en stellingen samen dit onderwerp verkend.

Conclusie is dat succes, zowel in een commerciële omgeving als binnen de non-profit, vooral bepaald wordt door de drive van mensen: als je weet van jezelf waar jouw échte drijfveren liggen, en je zet dat in om je werk uit te voeren, dán ga je succes krijgen. Als je dat dan ook nog eens in een groep mensen kunt doen, waarbij je van elkaar ook weet wat de ander drijft, dan krijg je een supergoed team, waarin het enorm leuk werken is én waarmee je samen successen gaat boeken.

Die ontdekking maakte bij de aanwezigen veel enthousiasme los, en enthousiasme is iets wat veel DLG-ers nu in hun werk missen door alle commotie.

Ben je ook op zoek naar deze ervaring, kom dan komende week, op woensdag 29 oktober a.s. in Noord Brabant naar een vergelijkbare sessie. Meld je aan via info@ml-g.nl.

Deze sessie vindt plaats bij de Abdij van La Trappe aan de Eindhovenseweg 3, Berkel Enschot (www.latrappetrappist.com). Aanvang 14.00 uur.  


Graag tot dan!