Webshop

Voor de echte fans van MLG hebben we wat merchandise ontwikkeld. Hiermee creëer je op verschillende momenten op een dag meer LOL. Wil je iets bestellen? Dat kan via het contactformulier!

MLG sokken

MLG sokken

Heerlijke warme sokken, perfect wanneer je met je laarzen door de modder moet of wanneer je met je sokken aan de keukentafel zit. Tip: rol je broek op, met deze sokken heb je meer LOL wanneer je ze een aanwezig onderdeel van je outfit laat zijn!

 

MLG sokken

MLG kwartetspel

Portje kwartetten? Ja, LOL! Wie spaart er de meeste sets lolbroeken, bieren, dieren en influencers?

notitieboekje MLG

MLG notitieboekje

Of je nou belangrijke aantekeningen altijd bij je wilt hebben, of voor de lol een potje boter-kaas-en-eieren wilt spelen. Dit notitieboekje komt altijd van pas!

MLG tegeltje

MLG tegeltjeswijsheid

Alleen ga je sneller, samen ga je verder! Dit prachtige tegeltje komt inclusief houder.

MLG bierviltje

MLG bierviltje

MLG staat ook wel voor: Meer Lager(bier) Graag. Je kunt nooit genoeg bierviltjes hebben. Leuk voor de verzamelaar, of voor degenen die altijd makkelijk de contactgegevens van MLG bij de hand willen hebben. Deze staan namelijk op de achterkant.

MLG-pennen

MLG pen

Waarom een saaie pen wanneer je ook de blits kunt maken met onze MLG pen?! Laat je sporen achter met dit geweldige schrijfgerei. Werkt goed in combinatie met een MLG notitieboekje of MLG bierviltje!

Boek d’Olde Skoele

Ter ere van de opening van ons kantoor in de d’Olde Skoele in Hattem is een boek uitgebracht. De samenstelling van knipsels, foto’s en krantenartikelen houden de herinneringen aan het bijzondere pand levendig.

Heb jij belangstelling voor een van deze boeken? Er zijn nog een paar exemplaren verkrijgbaar en af te halen op ons kantoor in Hattem. Wel even bellen van tevoren en neem gerust een appeltaart ofzo mee als je het boek komt halen!

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.