• shoe image

  Dide van den Broek,
  Secretaresse

  Dide van den Broek,
  Secretaresse

  Mijn favoriete schoenen zijn mijn sneakers. Ze zijn ‘breed inzetbaar’, omdat ze goed combineren met diverse outfits en ik er veel verschillende activiteiten mee kan ondernemen zoals wandelen, fietsen of een museum bezoeken.

  In mijn functie als secretaresse bij MLG ben ik ook ‘breed inzetbaar’ en is het letterlijk en figuurlijk nieuwe gebieden ontdekken. De leuke collega’s en de mooie omgeving op landgoed Velder maken dat het erg prettig werken is bij MLG!

 • shoe image

  Merel Lammertink,
  Omgevingsmgr.

  Merel Lammertink,
  Omgevingsmgr.

  Als Omgevingsmanager heb ik het geluk dat ik veel verschillende mensen ontmoet op bijzondere en mooie plekken in Nederland. Ik ben altijd op zoek naar de échte belangen en wensen van mensen om zoveel mogelijk meerwaarde te kunnen creëren. Want daar draait het voor mij bij gebiedsontwikkeling om, dat we het samen doen. En dat begint voor mij met de laarzen aan het gebied in. De mensen ontmoeten die er wonen, werken en recreëren en ophalen wat er leeft!

   

   

 • shoe image

  Arno Spekschoor,
  Senior Project-/Procesmgr.

  Arno Spekschoor,
  Senior Project-/Procesmgr.

  Ik ben een ervaren en betrokken medewerker. Heb inzicht in de politiek. Bewaak een zorgvuldige procesgang bij besluitvormingstrajecten. Heb oog voor de menselijke maat en ga graag de dialoog aan. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en kom op voor de meest kwetsbaren. Ik streef naar een goed resultaat en geef graag ruimte aan nieuwe inzichten. Ik hecht veel waarde aan het onderhouden van (werk)relaties. Ik denk in oplossingen, in haalbaarheid en creëer draagvlak. Ik ben een onafhankelijke denker, die gedreven is. Kan makkelijk schakelen tussen verschillende rollen. Mijn kracht is om nieuw beleid te vertalen naar de praktijk. Ik streef naar een samenleving, waar mensen in harmonie met elkaar en omgeving samenleven.

 • shoe image

  Herman Meurkes,
  Adviseur/ Projectmgr.

  Herman Meurkes,
  Adviseur/ Projectmgr.

  Wanneer projecten om een multidisciplinaire en integrale aanpak vragen, dan zorg ik met ons team voor een succesvolle realisatie.
  Ik heb meegewerkt en aangestuurd in veranderende markten, aangepaste planningen, wijziging in ontwerpen, verschillende projectteams en vele opdrachtgevers. Deze zeer ruime ervaring zet ik in om opgaven en vraagstukken voor opdrachtgevers te doorgronden en te komen tot passende oplossingen. Elk vraagstuk belicht vanuit meerdere invalshoeken geeft als resultaat; innovatieve, effectieve, efficiënte en vaak verrassende oplossingen met meerwaarde voor omgeving, stakeholders en opdrachtgevers.

  Gedreven door ambitie en vooral met heel veel plezier.

 • shoe image

  Diewertje Dijkman-Pelgrum, Adviseur,

  Diewertje Dijkman-Pelgrum, Adviseur,

  Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs, ben ik altijd op zoek naar de verbinding en het gezamenlijk belang. Dat probeer ik ook binnen mijn werk bij MLG in praktijk te brengen. Dat kan zijn door ondersteuning bieden aan projecten en collega’s, zodat het project op rolletjes verloopt. Maar ook door me inhoudelijk vast te bijten in een onderwerp, zodat er een resultaat komt te liggen waar de opdrachtgever mee verder kan.
  Mijn volleybalschoenen illustreren de teamspeler in mij. Het geheel is meer dan de som der delen. Ik heb mijn teamgenoten nodig om een goed resultaat te halen, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt, binnen en buiten het veld. En door de jaren heen heb ik geleerd dat ‘mooi’ verliezen veel waardevoller is dan ‘lelijk’ winnen. En dat wil ik ook in mijn werk in de praktijk brengen.

 • shoe image

  Niek van Gils,
  Projectondersteuner

  Niek van Gils,
  Projectondersteuner

  Als student Ruimtelijke Ontwikkeling en Stagiair bij MLG krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen, nieuwe inzichten op te doen en met zoveel mogelijk verschillende onderwerpen bezig te zijn. Daar waar mijn studie zich voornamelijk op het binnenstedelijke gebied focust, kan ik bij MLG de stap maken naar het landelijke gebied, daar waar ik ben opgegroeid en me thuis voel. Ik geloof dat goede gebiedsontwikkeling begint bij de kracht van het gebied, die kracht halen we uit het gebied zelf. Het leukste daarbij is het contact met bewoners en gebruikers, want met deze duizend woorden kom ik veel meer te weten over een gebied dan door enkel te kijken naar dat éne spreekwoordelijke beeld.

  En de beste schoen, is de motorschoen, want er is niks zo fijn als tot rust komen met een mooie motorrit door het Brabantse landschap.

 • shoe image

  Christiaan van der Zwan,
  Adviseur ruimte en water

  Christiaan van der Zwan,
  Adviseur ruimte en water

  Water is de blauwe draad door mijn leven zowel beroepsmatig als in mijn vrijetijd. Toen we eindelijk weer eens op natuurijs konden schaatsen was mijn besluit tot het kopen van mijn huidige clicknoren snel genomen. Thuis de schoenen aan, op het ijs de ijzers eronder. Snel schakelen als de omstandigheden daarom vragen, dat spreekt me aan. Nederland is een waterrijk land waardoor water vele verschillende belangen raakt. Het klimaat verandert, de zeespiegel stijgt en het toenemen van extremere neerslag, droogte en hitte vraagt om aanpassingen van onze fysieke leefomgeving. Ik vind het mooi om die ‘puzzel’ samen met belanghebbenden te maken. Samenwerking op basis van vertrouwen, verantwoordelijkheid voor het algemeen belang en elkaar wat gunnen zijn daarbij leidend.

 • shoe image

  Carmen Capendale,
  Junior projectmedewerker/ Ecoloog

  Carmen Capendale,
  Junior projectmedewerker/ Ecoloog

  Met veel enthousiasme pak ik de kans die MLG biedt om met verschillende onderwerpen bezig te zijn. Ik duik graag de diepte in als het aankomt op ecologische onderwerpen, maar kan me ook verliezen in een onderwerp als de stikstof problematiek. In het eerste geval lees ik graag en houd ik me graag bezig met systeemdenken. In het tweede geval kan ik geen genoeg krijgen van de bestuurlijke verhoudingen en de wetgeving die daaromheen hangt. Waar halen we welke informatie vandaag en wie kan ons allemaal helpen bij het probleem? De toekomst zal me vast leren wat ik het leukste vind. Mijn laarzen weerspiegelen een deel van mijn karaktereigenschappen. Altijd ben ik in voor iets nieuws. Veel van mijn vrije tijd breng ik dan ook buiten door!

 • shoe image

  Anneloes de Groot,
  Projectmedewerker

  Anneloes de Groot,
  Projectmedewerker

  Ik ben Anneloes de Groot en ik ben als projectmedewerker breed werkzaam binnen MLG. Het liefst ben ik bezig met participatieprocessen en stimuleer ik mensen bewust te kijken naar hun omgeving. Dat laatste vind ik belangrijk, want bewust beleven is de eerste stap naar zorgen voor onszelf én onze omgeving.
  In mijn vrije tijd rijd ik paard, lees ik, maak ik muziek of ben ik creatief bezig. Ook struin ik graag met mijn hond door de natuur om te genieten van het landschap. Daarbij draag ik het liefste mijn bergschoenen. Die kunnen tegen een stootje, mogen vies worden en beschermen tegen regen en wind. Zo houd je ook bij een beetje tegenspoed of regen gewoon een lach op je gezicht én sta je met beide benen stevig op de grond!

 • shoe image

  Femke Arts,
  Adv. Gebiedsontwikkeling

  Femke Arts,
  Adv. Gebiedsontwikkeling

  Verbinder in het speelveld van ondernemers en overheden, zo omschrijf ik mezelf. In mijn beleving worden er vaak onnodig tegengestelde belangen ervaren doordat partijen elkaars taal niet spreken. In de rol van ‘tolk’ vind ik het een mooie uitdaging partijen dichter bij elkaar te brengen én in de actiestand te krijgen. Oplossingen zoek ik door verbindingen te leggen. Ik hou van open communicatie, zonder verborgen agenda’s.
  Mijn wandelschoenen hebben me al op veel mooie plekken gebracht, in allerlei landschappen. Modder poets ik er zeker niet af, want geeft weer een mooie herinnering voor de volgende keer dat ik naar buiten ga. Zo is het ook in mijn werk; de ervaring van het ene project neem ik weer mee naar het volgende.

   

 • shoe image

  Ynte Bekema,
  Sr. Omgevings-/Projectmgr.

  Ynte Bekema,
  Sr. Omgevings-/Projectmgr.

  Het mooie aan mijn werk is dat ik op veel verschillende plekken kom en veel soorten mensen spreek. Ook naast mijn werk doe ik graag uiteenlopende dingen. En daarvoor schiet ik vaak even in (dus niet uit 🙂 ) mijn klomp. Hout kloven in de tuin, over de camping struinen of de kozijnen schilderen gaat het lekkerst op klompen!

 • shoe image

  Joris Grootens,
  Adviseur gebiedsontwikkeling

  Joris Grootens,
  Adviseur gebiedsontwikkeling

  Hallo ik ben Joris Grootens en ben werkzaam als adviseur gebiedsontwikkeling. Ik wil graag een positieve bijdrage hebben aan mijn omgeving en MLG biedt mij de kans bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Ik probeer vanuit een pragmatische insteek  met oplossingen te komen, die aansluiten op de
  problematiek.

  Specialisatie: planeconomie, op basis van detachering of advies.

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.