• Anneloes de Groot,
  Projectmedewerker

  Anneloes de Groot,
  Projectmedewerker

  Ik ben Anneloes de Groot en ik ben als projectmedewerker breed werkzaam binnen MLG. Het liefst ben ik bezig met participatieprocessen en stimuleer ik mensen bewust te kijken naar hun omgeving. Dat laatste vind ik belangrijk, want bewust beleven is de eerste stap naar zorgen voor onszelf én onze omgeving.
  In mijn vrije tijd rijd ik paard, lees ik, maak ik muziek of ben ik creatief bezig. Ook struin ik graag met mijn hond door de natuur om te genieten van het landschap. Daarbij draag ik het liefste mijn bergschoenen. Die kunnen tegen een stootje, mogen vies worden en beschermen tegen regen en wind. Zo houd je ook bij een beetje tegenspoed of regen gewoon een lach op je gezicht én sta je met beide benen stevig op de grond!

 • shoe image

  Femke Arts,
  Adviseur Gebiedsontwikkeling

  Femke Arts,
  Adviseur Gebiedsontwikkeling

  Verbinder in het speelveld van ondernemers en overheden, zo omschrijf ik mezelf. In mijn beleving worden er vaak onnodig tegengestelde belangen ervaren doordat partijen elkaars taal niet spreken. In de rol van ‘tolk’ vind ik het een mooie uitdaging partijen dichter bij elkaar te brengen én in de actiestand te krijgen. Oplossingen zoek ik door verbindingen te leggen. Ik hou van open communicatie, zonder verborgen agenda’s.
  Mijn wandelschoenen hebben me al op veel mooie plekken gebracht, in allerlei landschappen. Modder poets ik er zeker niet af, want geeft weer een mooie herinnering voor de volgende keer dat ik naar buiten ga. Zo is het ook in mijn werk; de ervaring van het ene project neem ik weer mee naar het volgende.

   

 • shoe image

  Ynte Bekema,
  Omgevingsmanager / Medior projectmanager

  Ynte Bekema,
  Omgevingsmanager / Medior projectmanager

  Het mooie aan mijn werk is dat ik op veel verschillende plekken kom en veel soorten mensen spreek. Ook naast mijn werk doe ik graag uiteenlopende dingen. En daarvoor schiet ik vaak even in (dus niet uit 🙂 ) mijn klomp. Hout kloven in de tuin, over de camping struinen of de kozijnen schilderen gaat het lekkerst op klompen!

 • shoe image

  Joris Grootens,
  Adviseur gebiedsontwikkeling

  Joris Grootens,
  Adviseur gebiedsontwikkeling

  Hallo ik ben Joris Grootens en ben werkzaam als adviseur gebiedsontwikkeling. Ik wil graag een positieve bijdrage hebben aan mijn omgeving en MLG biedt mij de kans bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Ik probeer vanuit een pragmatische insteek  met oplossingen te komen, die aansluiten op de
  problematiek.

  Specialisatie: planeconomie, op basis van detachering of advies.

 • shoe image

  Fleurine Peletier,
  Projectmedewerker

  Fleurine Peletier,
  Projectmedewerker

  MLG biedt mij de vrijheid om als projectmedewerker te ontdekken wat goed bij mij past en de flexibiliteit om mij verder te ontwikkelen. Ik ben Bioloog en Biomimicry expert, maar als echte generalist ben ik breed geïnteresseerd. Dit is terug te zien in mijn vrije tijd. Naast veel verschillende sporten, schilder, lees en kook ik graag. En dat het liefs aan (of op) het water met een hond aan mijn zijde en goed gezelschap. Daarom draag ik vaak deze multifunctionele schoen, die mega comfortabel is, je uren op kan lopen, maar nog wel vrouwelijk en representatief is. Uiteindelijk weet je nooit wat de dag voor je in petto heeft!

 • shoe image

  Yvonne Rölling,
  Project- en omgevingsmanager

  Yvonne Rölling,
  Project- en omgevingsmanager

  “In mijn werk gaat het altijd om ruimtelijke projecten, veelal rond de thema’s water en natuur. Door te luisteren naar belanghebbenden, de wensen en mogelijkheden van de ene partij te combineren met die van de andere en door creatief maatwerk, kom je samen tot duurzame oplossingen. Ik noem dit graag ‘puzzelen voor volwassenen’. En zo maken we samen de wereld een beetje mooier of beter.”

 • shoe image

  Rob Huisman,
  Projectadviseur stedelijke gebiedsontwikkeling

  Rob Huisman,
  Projectadviseur stedelijke gebiedsontwikkeling

  ‘Kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor. Op het vlak van mobiliteit, infrastructuur en ruimtelijke ordening zoek ik vanuit mijn roots naar oplossingen waarmee we vooruit komen. Mijn dienst of advies moet leiden tot toegevoegde waarde binnen het planproces. Wat MLG voor mij bijzonder maakt is dat we net even iets anders durven te doen en te denken als het gaat om gebiedsontwikkeling. Pragmatisch werken maakt dat de focus ligt op de dienst of het product wat we willen leveren vanuit een duidelijk bedrijfs-DNA en dat inspireert mij volop.
  Naast werken bij MLG ben ik actief op vele fronten. Mijn “1001-dingen schoenen” komen goed van pas in mijn veelzijdige activiteiten en beweeg ik mij altijd soepel door die 1001 dingen.

 • shoe image

  Jochem Groenevelt,
  Omgevingsmanager

  Jochem Groenevelt,
  Omgevingsmanager

  Ik ben Jochem Groenevelt en ben werkzaam als projectleider / omgevingsmanager bij MLG. Ik word heel blij van de mensen bij MLG, de positieve manier van kijken, het plezier in het werk en dat met elkaar delen. Ik loop graag hard en dan geniet ik van mijn mooie omgeving. Ik draag graag bij in de projecten waar ik aan werk om ieders omgeving een beetje mooier te maken.

 • shoe image

  Jeroen Veldman,
  Adviseur Ecologie

  Jeroen Veldman,
  Adviseur Ecologie

  Projecten: o.a. Natura 2000 gebiedsdeskundige in Provincie Limburg, beheerplannen, PAS-gebiedsanalyses, Sarsven en De Banen, Weerter- en Budelerbergen & Ringselven, Geleenbeekdal.
  “Mijn passie ligt bij het realiseren van natuurwaarden en de verbinding zoeken met andere maatschappelijke doelen om dat te bereiken. Ik werk graag samen om een mooi landelijk gebied te ontwikkelen, waar bewoners en betrokkenen trots op zijn en waar mensen graag naar toe komen. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en draagvlak in de regio. Flexibel werken en meedenken met de opdrachtgever om tot een mooi resultaat te komen zijn voor mij vanzelfsprekend. Ik zet graag mijn deskundigheid over diersoorten en gebiedsbescherming in, om vraagstukken op te lossen en te zoeken naar oplossingen en kansen.”

 • shoe image

  Jan Barwegen,
  Omgevingsmanager

  Jan Barwegen,
  Omgevingsmanager

  Ik ben Jan Barwegen en ik werk als omgevingsmanager en projectbeheerser. Ik houd van Nederlandse landschappen: hun ontstaansgeschiedenis en hoe ze nu gebruikt worden. En als er dan ook nog vogels in voorkomen ben ik helemaal blij. Ik vind het belangrijk om deze mooie landschappen te behouden en te versterken, daar zet ik mij voor in.

  De laarzen gebruik ik veel. Bij de uitvoering van projecten bieden ze de noodzakelijke bescherming en als ik in de uiterwaarden van de IJssel struin houd ik mijn voeten droog.

 • shoe image

  Gerrit Kersten,
  Projectleider gebiedsontwikkeling

  Gerrit Kersten,
  Projectleider gebiedsontwikkeling

  Projecten: Gebiedsontwikkeling Amersfoort-West, Dorpsrand Esch.
  Hoe tegengesteld belangen soms mogen lijken, in elke ontwikkeling schuilt een gedeelde noemer. Ontwikkeling van landelijk vastgoed levert niet alleen een economische drager voor een gebiedsontwikkeling, het is vaak een doorslaggevende reden voor een grondeigenaar om te participeren in een gebiedsproces. Als projectleider gebiedsontwikkeling definieer ik zo haalbare en breed gedragen plannen.

 • shoe image

  Ineke de Lange,
  Projectleider / Omgevingsmanager

  Ineke de Lange,
  Projectleider / Omgevingsmanager

  Het liefst houd ik me bezig met ingewikkelde dingen: uit heel veel informatie een rode draad halen, of net zo lang doorvragen tot ik snap WAAROM de dingen zijn zoals ze zijn. Bij mij valt er altijd iets te verbeteren, vooral als het om samenwerken gaat. Rekening houden met een ander, inleven in een situatie of creatief meedenken voor een oplossing: ik sta altijd ‘aan’.

  Maar ik houd ook van rust, comfort en mooie dingen. Zoals mijn nieuwe sneakers: mooi en heel comfortabel.

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.