• shoe image

  Douwe Deinema,
  Technisch-/Omgevingsmanager

  Douwe Deinema,
  Technisch-/Omgevingsmanager

  Ik ben graag op pad in de natuur met mijn hond, en soms met mijn fotocamera om mooie landschappen of details daarvan vast te leggen. Hierbij brengen mijn sneakers mij een heel eind, maar onder natte omstandigheden worden deze verwisseld voor stevige wandelschoenen of laarzen.

  Met een achtergrond in de Civiele techniek en met mijn huidige studie Bos- en natuurbeheer wil ik bijdragen aan het duurzaam beheren, ontwikkelen en benutten van het landschap, natuur, watersystemen en erfgoed. Bij MLG ga ik ondersteuning bieden binnen diverse projecten om mijn nieuwe werkveld te ontdekken en mezelf verder daarin te ontwikkelen.
  Ik kijk ernaar uit om samen met collega’s, opdrachtgevers en belanghebbenden tot de beste oplossingen te komen om Nederland mooier, groener en leefbaarder te maken.

   

 • shoe image

  Esther Sinke,
  Ecoloog

  Esther Sinke,
  Ecoloog

  Regen of wind houdt mij niet tegen om naar buiten te gaan. Juist met de afwisseling in het weer vallen mij steeds andere aspecten van de natuur op. Zowel de positieve als de negatieve, want ik zie oplossingen en kansen om het evenwicht te herstellen. Dit lukt mij niet alleen; daarom ga ik graag het gesprek aan met verschillende partijen om samen aan de slag te kunnen gaan.

  Met goede moed en een diploma in toegepaste biologie op zak ga ik graag op pad. Ik ben benieuwd waar mijn schoenen mij gaan brengen.

 • shoe image

  Amadé Holkenborg,
  Omgevingsmanager/Adviseur Grondzaken

  Amadé Holkenborg,
  Omgevingsmanager/Adviseur Grondzaken

  Al vele jaren ben ik actief in het mooie landelijke gebied van Oost-Nederland als adviseur grondzaken/omgevingsmanager. Mijn opgedane kennis op het gebied van water en grondzaken wil ik inzetten in andere gebieden om samen met alle partijen uit het gebied mooie projecten te realiseren op het gebied van natuur, water, landbouw en recreatie. Ik werk graag met mensen en zoek daarbij altijd naar verbinding en draagvlak. Netwerken maakt hier ook een belangrijk onderdeel van uit. Voor mij staat hierbij het plezier en het uiteindelijke resultaat, waar iedereen blij en tevreden van wordt, voorop. “You never walk alone”.
  In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond op mijn inmiddels bijna versleten wandelschoenen die mij al vele kilometers over deze mooie aardbol hebben vergezeld.

 • shoe image

  Ollie,
  Snuffelstage

  Ollie,
  Snuffelstage

  Ollie voelt zicht helemaal op z’n plek bij MLG. Op een speelse manier doet hij telkens weer nieuwe ontdekkingen in de omgeving van ons kantoor.

  Ennuuh, zijn favoriete schoenen zijn alle schoenen: hij lust ze allemaal!

 • shoe image

  Jitske van Brink,
  Projectmanager

  Jitske van Brink,
  Projectmanager

  Als recent afgestudeerde dierwetenschapper, met een achtergrond op het gebied van landbouw, ga ik bij MLG verschillende projecten ondersteunen. Ik kijk er naar uit om met mensen in gesprek te gaan om samen tot de beste oplossing voor alle partijen en het gebied te komen.

  Het liefst loop ik de hele dag op mijn sneakers. Ze brengen mij overal naartoe en omdat ik graag letterlijk en figuurlijk met mijn voeten in de klei sta, duurt het vaak niet lang voordat ze toe zijn aan een goede schoonmaakbeurt.

 • shoe image

  Amy van Eijk,
  Projectmedewerker / Planoloog

  Amy van Eijk,
  Projectmedewerker / Planoloog

  De fysieke leefomgeving en vooral de gebouwde omgeving heeft mijn interesse. Daar komt alles bij elkaar:  ruimtelijke vraagstukken, natuur, duurzaamheid, economie en gezondheid, maar juist ook de initiatiefnemers, omwonenden, de politiek en mensen die echt op die plek wonen en werken. Een gebied ontwikkelen is constant schakelen tussen de verschillende elementen en belangen om tot een goede balans voor nieuwe oplossingen te komen. We leven in Nederland, een complex en klein land, waarin we het samen moeten doen!
  Mijn bergschoenen gebruik ik niet alleen in de bergen, maar ook in de stad, in het bos of voor een rondleiding op een bouwplaats. Zo kijk ik ook naar de gebouwde omgeving en probeer ik zaken niet te snel in hokjes te plaatsen; wat je aan de buitenkant ziet is misschien niet hoe het door anderen gebruikt of ervaren wordt en daar ligt mijn uitdaging.

 • shoe image

  Dafne van den Bighelaar,
  Landschapsontwerper / Omgevingsmanager

  Dafne van den Bighelaar,
  Landschapsontwerper / Omgevingsmanager

  Het projectgebied zelf zien en ervaren. Wat leeft er allemaal in een gebied en welke elementen verdienen meer aandacht? Dat ontdek je door integraal samen te werken; door in gesprek te gaan met elkaar en in de omgeving! Het uiteindelijke doel is een toekomstbestendige leefomgeving te creëren waar mens, plant en dier samen kunnen voortleven. Het gezamenlijk belang speelt daarin de hoofdrol, want uiteindelijk zijn we allemaal afhankelijk van elkaar.
  Met mijn laarzen heb ik al menig projectgebied op verschillende plekken in Nederland bezocht. Letterlijk met mijn voeten in de klei, of in het zand, veen of de löss. Op geen enkele andere manier krijg je een goed beeld en gevoel bij het gebied. We leven in een klein land met veel diversiteit, dat moeten we koesteren! Het is de kunst om het belang én de schoonheid ervan te blijven zien.

 • shoe image

  Hugo Habraken,
  Ecoloog

  Hugo Habraken,
  Ecoloog

  Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in de natuur. Als ecoloog heb ik nu het voorrecht om van mijn hobby mijn werk te mogen te maken. Ik leer daarom graag over de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen binnen het vakgebied.
  Om tot het beste resultaat te komen vind ik samenwerking en communicatie erg belangrijk. Alleen samen kunnen we écht iets bereiken. Ik werk dan ook met plezier in een team, zodat we elkaar kunnen versterken en gezamenlijk iets moois neer kunnen zetten.

  De schoenen die ik draag hebben mij al naar veel locaties gebracht. Langs de rivieren in Frankrijk of door de gebergten in Zwitserland, er viel altijd wel iets nieuws te zien. Daarom draag ik mijn schoenen vooral niet om stil te staan, maar om te blijven ontdekken!

 • shoe image

  Jacqueline Knoops,
  Senior Projectmanager

  Jacqueline Knoops,
  Senior Projectmanager

  Ik zie mezelf als verzamelaar van belangen, informatie, wensen en mogelijkheden en sprokkel daar nog graag de nodige kennis, uitdagingen en de juiste mensen bij. Mensen, bedrijven of organisaties die het gezamenlijke vraagstuk ieder vanuit hun eigen invalshoek bekijken. De uitdaging is om inzicht te geven in elkaars belangen en met respect voor elkaar tot een gezamenlijk integraal gedragen visie, programma of ontwikkeling te komen.
  Ik werk graag aan ontwikkelingen waar wonen, werken, spelen, verplaatsen, groen en water samenkomen tot een duurzame toekomstbestendige invulling van onze (gebouwde) omgeving.

  Om mijn hoofd leeg te maken of juist ideeën op te doen ga ik vaak een rondje hardlopen. Heerlijk rennen door het bos geeft weer nieuwe energie.

   

 • shoe image

  Hessel Jan Doornbos,
  Omgevingsmanager

  Hessel Jan Doornbos,
  Omgevingsmanager

  In het landelijk gebied zijn veel verschillende belangen. Ik draag graag mijn steentje bij om iedereen bij elkaar te brengen voor de ontwikkeling van onze omgeving. Dit doe ik niet alleen door mij te verdiepen in de huidige situatie. Ik vind het ook belangrijk om de geschiedenis van een gebied hierbij mee te nemen. Als landschapshistoricus zie ik vaak kansen die we zonder deze kennis niet zagen.
  Mijn stevige, veelzijdige schoenen brengen mij op veel verschillende plekken zoals het bezoek aan een boer, het provinciehuis of buiten in het veld.

 • shoe image

  Janneke Diels,
  Adviseur ruimtelijke ontwikkeling, klimaatadaptatie en duurzaamheid

  Janneke Diels,
  Adviseur ruimtelijke ontwikkeling, klimaatadaptatie en duurzaamheid

  Mijn wandelschoenen zijn kleurrijk en duurzaam. Ik associeer ze met praktisch stappen zetten en kijken hoe het wèl kan in plaats van niet.
  Op de achtergrond zie je stedelijk gebied, want daar liggen voor mij de complexe en daarmee extra leuke vraagstukken. Ik richt deze graag veilig en inspirerend in. Het schoolplein dat aanvoelt als een stukje natuurontwikkeling in de achtertuin, zodat er ook buiten les gegeven kan worden en waar het goed vertoeven is tijdens een hete zomer. Of een bedrijventerrein waar je naast werken ook een mooie wandeling kunt maken en een plek wordt gecreëerd om regenwater veilig te bergen.
  Klimaatadaptatie en -mitigatie, de energietransitie en ruimtelijke ontwikkeling samen met de omgeving, hoe divers ook, oppakken. Daar krijg ik energie van!

 • shoe image

  Anne Herpers,
  Ecoloog

  Anne Herpers,
  Ecoloog

  Mijn stoere schoenen weerspiegelen mijn vastbeslotenheid, maar ook mijn vele stappen die ik maak om het doel te bereiken dat ik voor ogen heb. Van jongs af aan is mijn doel de natuur te verbeteren en dat zet ik nu, als jongvolwassene, graag in mijn werk voort. Als ecoloog verdiep ik mij het liefst in de ecologie van een projectgebied, maar ik ga net zo graag het gesprek aan. We komen immers niet ver met natuurverbetering als niemand hiervan overtuigd is!

  Ik hoop als ecoloog bij MLG bij te dragen aan een mooier Nederland, voor mezelf en iedereen.

Search

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.